Workshoppakketten
Ideaal voor cultuurdagen en schoolfeesten!

Stel uw eigen pakket samen!

Een workshop volgen is leuk én leerzaam. Je maakt als groep kennis met een niet alledaagse activiteit en gaat deze ook zelf ervaren. Een workshop daagt je ook uit tot iets nieuws en de naam zegt het al er wordt vooral door de deelnemers zelf gewerkt en actief meegedaan onder leiding van onze workshopleiders.

In onze workshops leer je in korte tijd een toon op de didgeridoo te blazen, te trommelen op de cajon of te werpen met een boemerang!

Onderwijs workshop pakket

Voor het basisonderwijs én het voortgezet onderwijs bieden wij workshops en complete workshoppakketten. Wilt uw school de leerlingen kennis laten maken met een bijzondere kunstvorm in de klas? Wij hebben een groot aanbod van creatieve en muzikale workshops met ervaren gastdocenten.

Voor de invulling van een cultuurdag, Australie-project, plein-of schoolfeest kunnen wij de complete invulling bieden. Voor een goede organisatie is er met de school altijd een intakegesprek vooraf. Sinds 2008 is het DidgeridooCentrum officieel Cultuurkaart acceptant, er kan bij ons worden betaald met de cultuurkaart. Bekijk onze workshoppakketten ook via deze link.

Bekijk een video van deze workshop