Over Ons
Over het DidgeridooCentrum

Over Ons

Het DidgeridooCentrum is gestart in 2000 onder leiding van musicus en didgeridoospeler Niels de Lang. Afgestudeerd af aan het Conservatorium te Amsterdam (1992) en bespeeld al ruim 20 jaar de didgeridoo.

Het DidgeridooCentrum biedt workshops didgeridoospelen aan tal van instellingen en is mede met het oprichten van ApneuTherapie (2006) een behandeling gestart in de vorm van 1- dagsworkshops en individuele didgeridoolessen die zich richten op OSAS patienten en snurkers. Verder heeft muziek altijd een rode draad gespeeld in alle activitieiten die het DidgeridooCentrum onderneemt en noemt zichzelf graag, ondernemer in muziek.

Specialist in authentieke Australische producten & instrumenten

Onze passie voor muziek, instrumenten en Australie hebben wij kunnen combineren in onze webwinkel Australian Treasures die wij zijn gestart in 2010.

Australian Treasures is specialist in authentieke Australische producten en instrumenten. Australian Treasures verkoopt o.a didgeridoo’s, Meinl percussie, outdoorkleding, hoeden en Australian lifestyleproducten.

Ondernemers in muziek

Al onze activiteiten zijn ontstaan vanuit de muziek. Muziek maken is geweldig en dat geven wij graag door in onze lessen, workshops, optredens en bij de verkoop van onze instrumenten. Dat is ook wat ons siert en wat cursisten en klanten in ons waarderen