Over het DidgeridooCentrum

Over Ons

Over Ons

Het DidgeridooCentrum is gestart in 2000 onder leiding van musicus en didgeridoospeler Niels de Lang. Afgestudeerd aan het Conservatorium te Amsterdam (1992) en bespeelt al ruim 20 jaar de didgeridoo.

Het DidgeridooCentrum biedt workshops didgeridoospelen aan tal van instellingen en is mede met het oprichten van ApneuTherapie (2006) een behandeling gestart in de vorm van 1- dagsworkshops en individuele didgeridoolessen die zich richten op OSAS patiënten en snurkers. Verder heeft muziek altijd een rode draad gespeeld in alle activiteiten die het DidgeridooCentrum onderneemt en noemt zichzelf graag, ondernemer in muziek.

Australian Treasures, dé didgeridoo specialist!

Onze passie voor muziek, instrumenten en Australië hebben wij kunnen combineren in onze didgeridoo onlineshop Australian Treasures die wij zijn gestart in 2006.

Australian Treasures is dé specialist in authentieke Australische muziekinstrumenten en outdoor producten. Wij verkopen een grote collectie didgeridoos, rainsticks, boemerangs, Scippis jassen & hoeden.

In de pers

Het DidgeridooCentrum  is regelmatig te vinden geweest in de media. Onder andere bij SBS6, RTL4, de Telegraaf, Radio 538 is Niels de Lang van het DidgeridooCentrum te zien of te horen geweest.

In het programma Echt Waar?! van Jack Spijkerman wordt het publiek in de gelegenheid gesteld het antwoord te geven wat juist is maar ook Echt Waar. In deze vraag 'hoe voorkom je snurken' is didgeridoospelen het juiste antwoord. Niels de Lang van het DidgeridooCentrum geeft uitleg hoe dit werkt. Met komische ondertoon maar Echt Waar!

© DidgeridooCentrum | Alle rechten voorbehouden | Website door Benjamin Verkleij
Stuur een Whatsapp!