Online cursus
Compleet online-cursuspakket inclusief didgeridoo!

Leer didgeridoospelen vanuit huis!

De workshop Didgeridoo & Circulaire ademhaling is medio september 2022 verkrijgbaar als compleet online cursuspakket inclusief een didgeridoo! 

Wanneer je het onlineles interesse formulier hieronder invult krijg je 10% korting op de aankoop van het totale lespakket!

Geniet van het gemak en de vrijheid om in je eigen tijd wanneer het jou uitkomt de cursus te volgen en bestel dit complete e-learning pakket inclusief didgeridoo + gratis bag!

In deze cursus van ruim 50 minuten / 24 lessen leer je in duidelijke stappen de basistechnieken van het didgeridoospelen én de circulaire ademhalingstechniek.

Het enige wat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon en een didgeridoo. Je kunt op deze manier het didgeridoospelen leren in je eigen tempo.

Een compleet lespakket inclusief didgeridoo + bag is al verkrijgbaar vanaf € 69,00! 

De prijs van de cursus zonder didgeridoo is € 39,95

Op bovenstaande prijzen krijg je ook nog eens 10% korting wanneer je inschrijft op het online interesse formulier hieronder.

Heb je interesse in de onlinecursus Didgeridoo & Circulaire ademhaling laat het dan weten via onderstaand formulier. Wij houden je dan op de hoogte zodra de cursus beschikbaar is! Bekijk alvast de trailer wat je kunt verwachten!

Bekijk de trailer van de online cursus!

Vragen? Laat het ons weten

Interesse? Blijf op de hoogte!